Angelina Jolie are un nou loc de muncă. Află ce profesie va îmbrăţişa artista

Angelina Jolie are un nou loc de muncă. Actrița americană va fi profesor-invitat la London School of Economics, unde va preda un curs despre pace, securitate și situația femeilor din zonele de război, relatează libertatea.ro.

Cursul este primul de acest fel pe plan mondial și va începe anul viitor. Totodată, cursul va fi coordonat de Centre for Women, Peace and Security, un organism înfiinţat în cadrul London School of Economics în 2015 de Angelina Jolie şi fostul ministru de Externe britanic, William Hague.

”Este vital să aprofundăm discuţiile despre modalităţile ce trebuie urmate pentru a obţine progrese în domeniul drepturilor femeilor şi al pedepsirii infracţiunilor care le afectează în mod disproporţionat pe femei, precum violenţele sexuale din zonele de conflicte armate”, a declarat Angelina Jolie, care deţine titlul de trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi.

”Aştept cu nerăbdare să predau studenţilor şi să învăţ de la ei, să le împărtăşesc propriile experienţe şi să lucrez alături de guverne ale lumii şi Organizaţia Naţiunilor Unite”, a adăugat vedeta americană.

Fostul ministru britanic William Hague va fi şi el profesor-invitat al acestui curs organizat de LSE.

Actriţa americană şi William Hague au sprijinit împreună o campanie ce a fost lansată pentru a stopa violenţele sexuale asupra femeilor din zonele de război.

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume, a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU în 2001. Actrița a vizitat peste 40 de tabere de refugiați din peste 30 de ţări, pentru care a făcut donaţii consistente. Totodată, ONU i-a acordat în 2012 titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu