Angajaţii Poştei Moldovei din nordul ţării vor beneficia de instruire la centru de formare din Bălţi

Embed:
Angajaţii Poştei Moldovei din nordul ţării vor fi instruiţi la noul centru de formare inaugurat la Bălţi, după o investiţie de trei milioane de lei. În cadrul ceremoniei, "Poşta Moldovei" a oferit şi patru automobile noi.

Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților profesionale și îmbunătățirea serviciilor prestate de Poşta Moldovei.

"Aici vor învăța toate performanțele care necesită astăzi să demonstreze ei fiind angajații Poștei Moldovei, aici vor trăi, aici avem un mini hotel, aici avem bucătărie, aici avem toate serviciile necesare. Este tehnica performantă, 16 stații de muncă, șase numere de hotel, toate sunt dotate cu televizoare, cu paturi, cu halaturi, cu tot de ce au nevoie", a declarat Serghei Năstas, director general, ÎS "Poşta Moldovei".

"La acest centru de instruire noi, în perspectivă, avem de gând ca să instruim tot nordul Moldovei, deci toate oficiile poștale. Vom pune două săptămâni, câte zece zile de studiu. În aceste 10 zile toți specialiștii vor face școala", a spus Igor Crihan, administrator Centrul de Instruire din Bălţi.

Patru automobile de serviciu noi oferite de Poşta Moldovei vor simplifica munca angajaţilor de la Centrele de Poștă din Drochia, Râșcani, Florești și din municipiul Bălți.

"Nu numai astăzi vedeţi aceste patru mașini. Acest lucru se produce sistematic. La moment s-au adus peste 60 de astfel de mașini. Are loc o înnoire foarte și foarte rapidă a parcului de mașini Poșta Moldovei", a menționat Vasile Guțu, director Centrul de Poştă Bălţi.

Astfel de Centre de Instruire pentru angajații Întreprinderii de Stat ”Poșta Moldovei” vor fi deschise până la sfârșitul anului la Chișinău și Cahul.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu