Angajaţii din domeniul asistenţei sociale a raionului Briceni susțin Guvernul Filip şi fac apel la corectitudine şi calm (DOC)

Angajaţii din sistemul Asistenţei sociale al raionului Briceni susțin Guvernul legal și legitim din Republica Moldova, guvernul Filip.

Angajaţii îndeamnă cetățenii să manifeste atitudine corectă pentru a depăși criza politică în care ne aflăm. 

"Facem un apel către toţi oamenii din Moldova să contribuie prin atitudinea lor corectă şi civilizată la depăşirea situaţiei dificile din ţară.

Respectarea legii, calmul şi neadmiterea provocărilor reprezintă astăzi cele mai bune manifestări ale patriotismului moldovenilor.

Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova, care continuă să-şi îndeplinească îndatoririle şi să administreze treburile curente în ţară.

Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară.
Ne dorim şi noi, alături de toţi moldovenii, ca ţara noastră să continue dezvoltarea, iar conflictele politice să se rezolve în mod paşnic, în cadrul Constituţiei.

Dorim de asemenea să muncim în continuare, ca angajaţi în sistemul medical din Republica Moldova, ca să putem asigura asistenţă medicală de calitate tuturor celor care au nevoie.

Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei.

Acum este timpul pentru solidaritate naţională şi pentru un efort comun de a găsi calea cea bună pentru mersul înainte al Republicii Moldova", se arată în apelul făcut de angajaţii din sistemul Asistenţei sociale al raionului Briceni.

Pe aceeaşi temă