Angajați ai unei companii de produse cosmetice, puși să meargă "în patru labe", pe stradă (VIDE)

O companie din provincia chineză Shandong este în centrul unui scandal monstruos, după ce i-a obligat pe șase dintre angajații săi să meargă ”în patru lave”, după ce nu au atins ținta de vânzări.

Totul s-a petrecut în orașul Zaozhuang, pe 14 ianuarie, iar imaginile șocante au devenit virale. Astfel, în videoclipul făcut public se poate vedea cum oamenii, care sunt îmbrăcați în costume, se târăsc în genunchi prin trafic, în spatele unui bărbat care duce un steag roșu pe care stă scris numele companiei.

Ba mai mult, ei se chinuie să țină pasul cu omul care ține steagul, de teamă că-și vor pierdere locurile de muncă. 

Poliția a sosit, însă, la fața locului, cel mai probabil fiind alertată de trecători. În urma acestui incident,  firma responsabilă pentru această procesiune șocantă a fost temporar suspendată din activitate și se află în acest moment sub investigații.

De asemenea, compania de produse cosmetice a fost criticată pe rețelele de socializare, iar unul dintre manageri a explicat că totul a fost doar o încercare de a-i motiva pe angajați. 

Cu doi ani înainte, tot în China, o altă companie și-a obligat personalul să mănânce coji de dovleci cruzi, din același motiv, scrie a1.ro

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu