Angajat la Fisc și campion la karate: Ziua strânge impozitele de la datornici, iar seara se pregăteşte pentru campionate

Embed:

Ziua strânge impozitele de la datornici, iar seara se pregăteşte pentru campionatele de karate. Vorbim despre inspectorul principal al Serviciului Fiscal, Viorel Bejan.

Bărbatul are o carieră de succes la Fisc şi, totodată, mai multe premii obţinute la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale.

Viorel Bejan activează la Serviciul Fiscal deja de nouă ani. Fiind inspector principal, bărbatul face aproape în fiecare zi controale la agenţi economici.

"Ne stăruim să ajutăm agenţii economici ca să contribuie la implinirea bugetului de stat. De mic copil am vrut să lucrez în Serviciul Fiscal. La mine a activat mama în domeniul dat şi aveam aşa o plăcere.", a spus angajatul Serviciului Fiscal, Viorel Bejan.

Bărbatul spune îi place munca sa de la Fisc. Potrivit lui, această funcţie necesită nu doar cunoştinţe profesionale, ci şi calităţi personale. Perseverența şi voința şi le cultivă, de 15 ani, în sala de sport.

"Ca să pot activa în domeniul dat, ca să fie dintre cei mai buni, ca să pot ca colegii să bazeze pe mine, de asta şi fac karate, eşti un reprezentant al statului, dar karate este o artă", a afirmat angajatul Serviciului Fiscal, Viorel Bejan.

"Mă strădui ca agent economic să nu afle ca practic arte marţiale, dar, poate, ei simt şi achită mai repede", a declarat angajatul Serviciului Fiscal, Viorel Bejan.

Antrenorul lui Viorel Bejan spune că el a devenit multiplu campion la karate pentru că a muncit foarte mult.

"Din primii cinci ani s-a observat că el este un băiat foarte activ, s-a antrenat în fiecare zi. Este foarte dornic de a cunoaşte mai mult.", a afirmat antrenorul, Iurie Patlati.

În fiecare an, din 2010, Viorel Bejan câştigă Campionate Naţionale la karate. Iar recent a ocupat locul doi în echipă la Cupa Mondială, care a avut loc în Polonia.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu