Andy Murray şi Rafael Nadal au câştigat primele meciuri din grupa "Ilie Năstase"

Andy Murray şi Rafael Nadal au câştigat primele meciuri din grupa "Ilie Năstase", la Turneul Campionilor. Ambii jucători s-au impus în minim de seturi în faţa adversarilor.

Murray l-a învins pe David Ferrer, iar Nadal a trecut de campionul de la Roland Garros, Stanislas Wawrinka. 

În prima partidă jucată în grupa "Ilie Năstase", Andy Murray s-a impus în faţa lui David Ferrer cu scorul de 6-4, 6-4.

Cap de serie numărul doi la turneul de la Londra şi principalul favorit al spectatorilor, britanicul a obţinut astfel cea de-a 12-a victorie în faţa spaniolului în 18 meciuri directe.

"Am avut un serviciu slab la sfârşitul primului set şi la începutul celui de-al doilea. Iar atunci când acest lucru se întâmplă în faţa unor jucători din Top 10, împotriva lui Andy Murray, este foarte greu să câştigi. În momentele cheie el a fost mai bun decât mine, a fost mai calculat în mişcări în ambele seturi. Nu am jucat foarte bine", a spus tenismenul David Ferrer.

Murray va juca în următoarea partidă împotriva lui Rafael Nadal, care la fel a debutat cu o victorie categorică la Turneul Campionilor.

După un sezon mai puţin reuşit, Nadal a impresionat publicul de la Londra învingându-l pe campionul de la Roland Garros, Stanislas Wawrinka cu 6-3, 6-2.

"Sunt fericit că am obţinut această victorie. Este un început important pentru mine. Toate meciurile la Turneul Campionilor sunt foarte dificile şi atunci este foarte important să începi cu o victorie", a spus Rafael Nadal. 

Nadal nu a câştigat niciodată până acum Turneul Campionilor. Ibericul a disputat până acum două finale, în 2010 şi 2013, dar nu a reuşit să se impună în niciuna dintre ele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu