Andrian Candu: Sesiunea de toamnă a Parlamentului va începe în data de 1 septembrie

Embed:

Sesiunea de toamnă a Parlamentului va începe în data de 1 septembrie. Tot în această lună se vor desfășura și ședințele plenare. Anunțul a fost făcut de președintele Legislativului, Andrian Candu. 

"Suntem în vacanţă, dar totuşi la lucru. Avem o perioadă plină de evenimente, avem acţiuni pe care trebuie să le desfăşurăm în luna august, dar şi în următoarele şase luni. probabil că voi avea şi câteva zile de odihnă alături de familie, dar voi reveni în timpul cel mai apropiat. Avem multe de lucru şi în următoarele şase luni ne dorim să venim cu multe alte realizări. În acest an sesiunea de toamnă va începe în data de 1 septembrie şi chiar şedinţele în plen vor începe în septembrie şi nu în octombrie ca în ceilalţi ani", a precizat Candu.

Şi premierul Pavel Filip a spus că va avea o vacanţă foarte scurtă. "Deocamdată nu am planificat vacanţa. Dar oricum luna august este o lună mai liniştită, atunci când şi Parlamentul e în vacanţă, dar şi partenerii de dezvoltare. Nu am planificat nimic, dar cred că voi avea o vacanţă scurtă alături de familie. În rest, avem mult de muncit. Guvernul pe care îl prezint are un proiect de ţară, care se numeşte: în Moldova cetăţenii trebuie să trăiască bine. UE nu are nevoie de o ţară unde este corupţie şi sărăcie. Avem un proiect european şi vom depune mari eforturi pentru al realiza", a conhis Pavel Filip.

Citeşte şi: Candu şi Filip, despre realizarea foii de parcurs: Moldova are o perspectivă puternică de dezvoltare (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu