Andrian Candu, reacție la majorarea impozitelor și a taxelor: Așa înțelege "Guvernul Scumpirilor" grija pentru oameni

După ce noua guverare a anunțat majorarea impozitelor și a taxelor, dar și anularea tichetelor de masă, fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Candu îi atribuie noii guvernări calificativul de "Guvernul Scumpirilor" și susține că "Ipocrizia și cinismul sunt la putere".

"Cetățenii văd tot mai bine fața adevărată a Guvernului Maiei Sandu, instalat de Alianța Kozak. Plini de frustrare, flămânzi de putere, dornici de răfuială și incapabili să administreze banii publici.

După ce a pornit „vânătoarea de vrăjitoare” printr-o campanie de intimidare și eliberare din funcții a persoanelor profesioniste pentru a-și pune oameni docili în loc, ACUM și-a mutat atenția pe „agenda cetățenilor” și anunță MAJORAREA IMPOZITELOR și a TAXELOR, dar și ANULAREA TICHETELOR DE MASĂ. Asta după ce guvernarea PDM a redus impozitele și taxele, a acordat scutiri fiscale cetățenilor cu venituri mici și a implementat proiectul tichetelor de masă ca măsuri pentru bunăstarea moldovenilor.

Așa înțelege „Guvernul Scumpirilor” grija pentru oameni? Asta înseamnă să guverneze calitativ, transparent, democratic, pentru oameni? 
Ipocrizia și cinismul la putere", a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

CITEŞTE ŞI: PDM critică majorarea impozitelor și dublarea taxei pentru TVA

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu