Andrian Candu, OASPETE la Casa Regală a României DETALII

Embed:

Eveniment regal la propriu în România. Cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta, la Castelul Peleș a fost organizat un dineu, la care a participat și președintele Legislativului de la Chișinău, Andrian Candu. Festivitatea a întrunit personalități marcante din România și Moldova, iar unii invitați au fost decorați.

La ceremonie au fost prezente Altețele Lor Regale Principesa Maria și Principele Nicolae. Oaspeții au venit la Palatul Peleș în ținute alese.

Invitații dineului au fost răsfățați cu bucate alese.

"Am pregătit pentru început somon cu avocado, felul principal avem muschi de vită cu sos de muștar. Avem un tort aniversar cu fructe proaspete, zmeură și frișcă", a spus bucătarul Casei Regale, Eugenia Ilie. 

Șeful Legislativului de la Chișinău a apreciat evenimentul desfăşurat la Castelul Peleş.

"Așa cum autoritățile române depun eforturi și un suport adevărat pentru Republica Moldova în calea sa pentru integrarea în UE, sunt sigur că același suport o să-l dea și Casa Regală, mai ales că a reușit atât de bine să combine trecutul, prezentul și cu viitorul", a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu. 

Înainte de a veni la Casa Regală, șeful Legislativului, Andrian Candu, s-a întâlnit, miercuri, cu omologul său Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi oficiali au discutat despre relaţiile dintre cele două ţări şi mai multe proiecte bilaterale. Candu a avut o întrevedere și cu ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu.

Astăzi, Andrian Candu se va întâlni cu preşedintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Victor Ponta, dar și cu preşedintele Camerei Deputaților, Valeriu Ștefan Zgonea. Aceasta este prima vizită oficială în România a lui Andrian Candu, în calitate de președinte al Parlamentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu