Andrian Candu: Nu s-a schimbat absolut nimic din ceea ce a fost declarat și asumat de PDM în campania electorală

În cadrul briefingului de astăzi al PDM, Andrian Candu a evidențiat faptul că indiferent de coalițiile care vor fi făcute, "PDM va implementa reformele și programele sociale".

"PDM a luat o singură decizie: să discute și să dialogheze cu blocul electoral ACUM, ca singura opțiune pentru formarea viitoarei majorități și guvernări. În momentul în care această invitație va fi respinsă, ne vom întruni, vom discuta și vom lua decizii. Nu s-au discutat pe marginea altor posibilități, despre alte evntuale majorități sau guvernări.

Nu s-a schimbat absolut nimic din ceea ce a fost declarat și asumat în campania electorală. PDM în continuare va implementa reformele și programele sociale, în mod special, în beneficiul cetățenilor Republicii Molodova, legate de indemnizația la naștere, indemnizația pentru copii, majorarea salariilor sau a pensiilor.

PDM cu siguranță, într-o formă sau alta, vorbim despre responsabilitatea guvernării, va insista ca priectele sociale să fie continuate și dezvoltate în bineficiul cetățenilor", a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.

CITEȘTE ȘI: Candu: PDM le-ar fi oferit liderilor Blocului ACUM conducerea viitorului Guvern, inclusiv funcţia de prim-ministru, dacă vin la discuţii


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu