Andrian Candu: Niciodată ororile celui de-al Doilea Război Mondial nu trebuie să se repete

Victimele celui de-al doilea Război Mondial au fost comemorate astăzi în scuarul Catedralei. Partidul Democrat din Moldova a pregătit pentru vizitatori, cât şi pentru veterani, un şir de evenimente speciale.

Acolo a fost amenajată o bucătărie de câmp, unde oamenii au putut gusta din terciul ostăşesc.

CITEŞTE ŞI: Vlad Plahotniuc la terciul ostăşesc alături de veterani în Scuarul Catedralei (FOTOREPORT)

CITEŞTE ŞI: Vlad Plahotniuc de 9 MAI: Au fost vremuri cumplite pe care îmi doresc să nu le trăim vreodată, nici noi, nici copiii noștri (FOTO)

Printre inivitaţi au fost reprezentanţi ai conducerii ţării, dar şi preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, care a făcut baie de mulțime, a gustat din meniul militarilor alături de veterani şi a făcut poze cu copiii. Liderul democrat a venit împreună cu Andrian Candu şi Pavel Filip.

Într-un mesaj pe Facebook, preşedintele Parlamentului Andrian Candu a declarat că ororile celui de-al Doilea Război Mondial nu trebuie să se repete vreodată, iar ziua de astăzi trebuie să ne aducă aminte de eroii care au făcut posibilă crearea Europei democratice. 

"Niciodată ororile prin care au trecut oamenii în cel de-al Doilea Război Mondial nu trebuie să se repete. Am discutat cu veteranii, le-am strâns mâna și le-am mulțumit pentru sacrificiu. Ziua de azi ne aduce aminte de eroii care au făcut posibilă crearea Europei democratice. #ZiuaEuropei și #ZiuaVictoriei au împăcat oamenii și au unit țara", a scris Andrian Candu. 

VEZI ŞI: Spectacol de amploare de 9 mai la Chişinău. PROGRAMUL CONCERTELOR din centrul Capitalei

PUBLIKA.MD aminteşte că evenimentele dedicate Zilei Europei şi Zilei Victoriei vor culmina cu un spectacol de zile mari în PMAN. Pe scenă vor urca interpreţi vestiţi din ţara noastră, dar şi internaţionali. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu