Andrian Candu: Mâine va avea loc prima ședința în Plen a Parlamentului

Embed:

Mâine va avea loc prima ședință a plenului Parlamentului. Despre acest lucru a anunțat președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit oficialului, vor fi examinate câteva proiecte de ordin social, dar și câteva numiri în instituții. 

"S-au încheiat lucrările primei ședințe a Birulului Permanent din acest an, din această sesiune.

Cea mai importantă decizie ține de organizarea primei ședințe plenare în această sesiune. Sesiunea a început oficial luni, pe data de 4 februarie, și deja în această săptămână va fi organizată prima ședință a plenului Parlamentului, și anume mâine, data de 7, la ora 11:00.

Luând în considerație că astăzi și mâine dimineață câteva comisii ale Parlamentului încă își vor desfășura ședințele, lucrările acestor comisii pentru a face propuneri pentru plenul Parlamentului, inclusiv, mâine la ora 11 va avea loc prima ședință și probabil și ultima ședință din această sesiune, luând în considerație că suntem în plină campanie electorală.

Vom încerca foarte succint să examinăm subiectele pentru ordinea de zi. Ne referim la câteva proiecte de ordine socială, la câteva numiri în instituții în baza concursurilor care au fost organizate recent", a spus preşedintele Parlamentului Andrian Candu. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu