Andrian Candu la lansarea în campania electorală a candidaţilor PDM: Știm ce este bine pentru țară și avem cei mai buni profesioniști (VIDEO)

Embed:

Partidul Democrat din Moldova s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie cu sloganul: Fapte, nu vorbe! În cadrul lansării, președintele Parlamentului, Andrian Candu a declarat 

"Bine ați venit în campania electorală. Campania electorală înseamnă în primul rând o competiție, o competiție de idei, a faptelor bune, o competiție la finalul căreia alegătorul trebuie să aleagă și să decidă pe cel mai buni.

Care este echipa cea mai bună, care este echipa care merită ca în următorii patru ani să guverneze această țară, care știe ce este mai bun în țara. Bineînțeles asta este echipă Partidului Democrat din Moldova. Deorece echipa Partidului Democrat din Moldova știe să se mobilizeze foarte bine, deoarece echipa știe în cele mai dificile situații din țară să iei cele mai bune decizii, are cei mai buni profesioniști are cei mai buni specialiști, este echipa faptelor și a realizărilor.

CITEȘTE ȘI: PDM s-a lansat oficial în campania electorală. Vlad Plahotniuc: Pentru noi vorbesc faptele, nu vorbele

Concurenții noștrii electoral, partidele cu care noi intrăm astăzi în concurenție, vor umple cu siguranță țara cu panouri, banere, broșuri cor umple televizoarele cu promisiuni și speranțe deșarte. Echipa Partidului Democrat nu face altceva decât să spună adevărul și să spunem realizările care le-am făcut în acești ani.

De ce echipa Partidului Democrat din Moldova și nu alții, deoarece  echipa în care fiecare cetățean se poate regăsi aici. Indiferent de etnie, indiferent de limba pe care o vorbește, deoarece echipa Partidul Democrat este frumoasă în diversitatea sa și deoarece promovează o singurp politica bună acestei țări, politica Pro-Moldo. Partidul Democrat din Moldova este echipa succesului și a Victorie. Victorie echipei PDM", a declarat Andrian Candu.

PUBLIKA.MD amintește că de astăzi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Aceasta va dura până în ziua alegerilor. Scrutinul se desfăşoară în baza sistemului mixt de vot. Astfel, 50 de deputați vor fi votați pe liste de partid, iar 51 vor fi aleși în circumscripții uninominale într-un singur tur.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu