Andrian Candu, la Călăraşi: Oamenii văd, simt și fac diferența între fapte și vorbe. Lucrurile bune trebuie să continue

Oamenii văd, simt și fac diferența între fapte și vorbe. Sunt concluziile preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, după ce astăzi caravana PDM a mers prin localităţile din raionul Călăraşi şi a discutat cu oamenii despre problemele lor, dar şi despre cum pot fi acestea soluţionate.

Totodată, la Călăraşi, echipa PDM a discutat despre drumuri bune, salarii și pensii majorate, dar şi ce urmează să realizeze Partidul Democrat în următorii patru ani.

"Foarte mulţi oameni recunosc şi conştientizează faptul că există o schimbare, o dezvoltare, investiţii, locuri noi de muncă. Noi am mers astăzi la spital, la grădiniţă, la o întreprindere de panificaţie, prin oraş. Avem rezultate cu care trebuie să ne mândrim, dar nu ne oprim aici, lucrurile bune pot continua atât în Călăraşi, cât şi în alte localităţi din ţară", a punctat Andrian Candu.

La rândul său, Nicolae Ciubuc, candidatul PDM pe circumscripția uninominală numărul 15 Călărași-Ungheni, a menţionat că succesul pentru Partidul Democrat este garantat. "Pe parcursul ultimelor săptămâni am avut ocazia să vorbesc cu foarte multă lume şi să scoatem în evidenţă faptele bune care au fost dezvoltate pe parcursul ultimilor doi-trei ani. Am scos în evidenţă profesionalismul şi echipa PDM, graţie căreia a fost posibil realizarea tuturior lucrurilor bune".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu