Andrian Candu, INTERVIU EXCLUSIV pentru Tribuna.md: Parlamentul actual a redat moldovenilor dreptul de a alege un deputat care să reprezinte direct comunitatea lor

Embed:
Parlamentul actual va rămâne în istorie ca cel care a redat moldovenilor dreptul de a alege un deputat care să reprezinte direct comunitatea lor. Asta după ce ţara noastră a trecut la sistemul electoral mixt. Declaraţia a fost făcută de şeful legislativului, Andrian Candu, într-un interviu pentru tribuna.md. Demnitarul susţine că actualul Parlament a reuşit, mai mult ca niciodată, să implice cetăţenii în luarea deciziilor importante.

Candu a mai spus că mai aproape de alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 vor apărea tot mai multe proiecte populiste, dezbateri sterile şi multă demagogie, însă preşedintele Parlamentului speră că oamenii vor avea discernământul să pledeze pentru iniţiativele lansate cu adevărat pentru cetăţeni. În acelaşi timp, oficialul a dezminţit informaţia apărută în presă despre modificarea datei scrutinului.

Candu s-a referit şi la vizita sa recentă efectuată în Statele Unite în calitate de vicepreşedinte al PDM. El a precizat că ţara noastră a primit reconfirmarea sprijinului SUA pentru reformele efectuate.

O realizare importantă este înregistrarea în Senat a unei rezoluții pentru Moldova, ce vine să sprijine acțiunile noastre, precum și eforturile de asigurare a securității locuitorilor țării, a spus Adrian Candu.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu