Andrian Candu, în cadrul emisiunii REPLICA: Audierile privind frauda bancară reprezintă încă un pas spre recuperarea banilor furaţi

Audierile privind frauda bancară, care s-au desfăşurat vineri în Parlament, reprezintă încă un pas spre recuperarea banilor furaţi din sistemul bancar. Declaraţia a fost făcută de invitaţii emisiunii Replica, de aseară, de la PRIME.

Potrivit preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, deşi unele partide o să profite de anumite mesaje, cel mai important este ca banii să fie recuperaţi, iar cei care se fac vinovaţi să-şi ispăşească pedeapsa.

"Politicieni eu îi înţeleg că încearcă profite de anumite mesaje. Este strategia de recuperare a fraudei bancare unde este partea de constatare a mai multor acţiuni care  a fost reiterată vineri în plenul Parlamentului. Nu sa vorbit de fiecare persoană în part e fiindcă nu e voi , nu e legal. Partidele o să încerce să profite de anumite mesaje şi de anumite confruntări. Dar contează ce reuşim din punct de vedre economic să recuperăm. Contează ca toţi cei implicaţi în frauda bancară să îi ispăşească pedeapsa", a declarat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, scrie Prime.md.

"Şor este călcâiul lui Ahile fiindcă justiţia moldovenească este foarte operativă în anumite cazuri şi merge cu pas de melc în cazul lui Şor.  În societatea moldovenească acest lucru este perceput. Şi toate eforturile dumneavoastră de a demonstra caracterul şi esenţa proeuropeană a PDM pălesc anume din acest caz", a afirmat analistul politic, Anatol Țaranu.

"Eu nu pot suna judecători să judece mai repede ceva fiindcă încalc legea. vom căuta care sunt modalităţile dar eu cred că în cazul acesta Sor care cu adevărat este o pată de imagine pentru ţara noastră. Fiindcă mi-au spus mulţi europeni şi americani", a mai adăugat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu