Andrian Candu: Guvernarea vrea să atragă mai mulţi investitori străini şi să dubleze numărul locurilor de muncă

Guvernarea îşi propune să atragă, în acest an, mai mulţi investitori străini şi să dubleze numărul locurilor de muncă. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul emisiunii Replica de la Prime.

Şeful legislativului a mai declarat că, deşi 2018 este un an electoral, autorităţile vor fi preocupate exclusiv de priorităţile de dezvoltare economică a ţării. 

"Exerciţiul electoral local pe municipiul Bălţi şi Chişinău sunt complet detaşate de viaţa politică din Parlament. Noi ne vom concentra pe tot ceea ce trebuie să facă Parlamentul pe această jumătate de an şi în mod special şi creaţia Legislativă, dar vom pune accent pe control parlamentar şi pe tot felul de metodologii pe care noi le-am elaborat pentru a evalua o lege", a declarat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Andrian Candu s-a arătat convins că, în anul 2018, investitorii străini vor continua să vină în ţara noastră. 

"Uneori, mediul electoral nu ţine cont de an electoral sau nu. Noi avem semnale că pe sectorul financiar-bancar vor continua să vină investitori străini, mai ales că avem două bănci care sunt expuse la vânzare. Avem mai multe asigurări din partea mai multor jucători pe tot ceea ce înseamnă domeniul comerţului şi avem deja intenţii declarate din partea companiilor pe domeniul IT", a mai spus preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu