Andrian Candu: Foaia de parcurs este un bun instrument de mobilizare a tuturor instituțiilor

O nouă foaie de parcurs a fost prezentată după ce a fost discutată în ședința saptămânală a partidului.

Aceasta este a doua foaie de parcurs, în vigoare până în decembrie 2017, iar aceasta a fost prezentată de președintele Parlamentului, Andrian Candu.

"Foaia de parcurs numărul doi prevede 57 de acțiuni în mod specific.

Domeniile la care se referă este reforma administrației publice, justiții și combaterea corupției, drepturile și libertățile fundamentale, dezvoltarea economică și asigurarea unei economii de piață funcționale, agricultura și siguranța alimentelor, etc.

Este un document care presupune o mobilizare a multor instituții cum sunt ca exemplu: Banca Națională, Centrul Național Anticorupție ect, care au menirea să realizeze succese până la sfârșitul acestui an.

Experiența anterioară pe care am avut-o noi cu prima foaie de parcurs a demonstrat ca este un bun instrument de mobilizare a tuturor instituțiilor.

Această foaie de parcurs care va fi de mâine publică, prevede termenele limite de realizare pe luni, începâmd din iulie până în decembrie.

Cum am menționat va fi semnată de prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip și de mine", a comunicat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu