Andrian Candu față în față, în direct cu Maia Sandu la o dezbatere televizată la Moldova 1. Când va avea loc confruntarea

Președintele Parlamentului, Andrian Candu va participa la postul de teleziune Moldova 1, la o dezbatere cu Maia Sandu, liderul PAS.

Invitația a fost făcută de către directorul postului public Moldova 1, Ecaterina Stratan. Oficialul nu a întârizat de a face public anunțul prin intermediul unei rețele de socializare. Astfel, Andrian Candu și-a atătat mulțumirea față de postul de televiziune.

"Mulțumesc postului public Moldova 1 pentru invitația de a participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la dezbatere cu Maia Sandu. Sunt deschis să discutăm față în față, în direct", a scris Andrian Candu pe o reţea de socializare.

Maia Sandu a spus că acceptă şi ea întâlnirea, numai că miercurea viitoare, deoarece la finalul acestei săptămâni va fi la Bucureşti.


Criticată dur de analiști după mai multe refuzuri de a merge la dezbatere cu Andrian Candu, Maia Sandu, în cele din urmă a acceptat propunerea președintelui Parlamentului.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu