Andrian Candu: Dodon apără interesele altor state decât a celui pe care îl conduce

În cadrul ședinței de astăzi, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a fost întrebat despre ce crede despre atitudinea președintelui Igor Dodon în contextul evenimentului din 28 iulie.

"Eu uneori îmi pun întrebarea dacă Dodon este președintele Republicii Moldova, și dacă apără interesele noastre sau a altei țări. Mai mult de atât, distincțiile pe care le face el depășesce orice limită."

Oficialul a mai precizat și faptul că nerespectul pe care îl demonstrează președintele țării este inadmisibil. De asemenea, președintele Parlamentului a concis că atitudinea lui Dodon față de Republica Moldova lasă de dorit.

"Amenințările și datul din degete dă notă despre încălcarea constituțieil. Este inadmisibil ca un președinte să nu respete țara, și asta o face prin anumite proteste, declarații, chiar și  prin felul în care se comportă. El apără interesele altor state decât a celui pe care îl conduce. Lipsă de consecvență și atitudine puțin cam stranie în persoana președintelui."

PUBLIKA.MD amintește că într-un comentariu pe Twitter, Igor Dodon a scris că Rogozin este așteptat ''cu drag''. ''Dmitrii Olegovici, vă primim cu drag. Vă așteptăm...'', a scris Dodon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu