Andrian Candu despre telefoanele misterioase primite de reprezentanţii blocului ACUM. Ce a spus dacă îi sună sau nu

Andrian Candu, şeful Legislativului a comentat în contextul unei noi invitaţii la dialog dintre partidele politice într-un briefing declaraţia liderului ACUM, Maia Sandu. Aceasta a susţinut că au fost făcute nişte apeluri telefonice de pe un număr necunoscut, în care un membru ACUM ar fi fost îndemnat să părăsească blocul.

"Sper ca aceasta invitație publică să ajungă la liderii Blocului ACUM. Eu nu îndrăznesc să-i sun, mai ales după ce am văzut ca aseară doamna Maia Sandu a declarat precum că un coleg de-al dumneaiei a primit un telefon de pe un număr necunoscut și asta însemână ca cineva de la PD îl suna ca să-l invite la discuții ca sa părăsească Blocul ACUM.

Nu vreau sa ajungă sa spună ca a sunat-o Candu ca să o invite sa plece sa părăsească Blocul ACUM", a declarat Candu.

Şeful Legislativului a mai remarcat necesitatea responsabilizării şi colaborării dintre partide, pentru a putea conclucra în interesul cetăţenilor.

"Sigur, este o gluma, facem și noi haz de necaz, dar cred că e momentul ca toți politicienii să înțeleagă: cetăților care ne-au votat nu le trebuie să le fie pusă la încercare răbdarea. Cine încearcă să blocheze ţara sau să genereze anticipate e direct responsabil de criza care va urma în Moldova și efectele negative pe care le va aduce pentru oameni", a mai afirmat oficialul.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu