Andrian Candu, despre revenirea Rusiei la APCE: Majoritatea actuală parlamentară servește intereselor Rusiei

Embed:

Majoritatea actuală parlamentară servește intereselor Rusiei. De această părere este fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, după ce Năstase a votat la Strasbourg pentru revenirea Rusiei în APCE, fără ca să fie retrase trupele rusești din Ucraina și Moldova. Oficialul l-a întrebat pe Andrei Năstase ce a primit de la ruși pentru aceatsă susținere.

"Alianța Kozak ȋn acțiune – primele rezultate!
Dacă mai avea cineva vreun dubiu că majoritatea parlamentară actuală servește interesele Rusiei, azi ne-au spulberat toate ȋndoielile. “Pro-europeanul”, “pro-occidentalul”, “românul” Andrei Năstase a votat PENTRU revenirea Federației Ruse în APCE, alături de colegul său socialist Vlad Bătrȋncea. Asta ȋn condițiile ȋn care vecinii și partenerii noștri, Georgia și Ucraina au părăsit, ȋn semn de protest, sala. 
Ce v-au dat, domnule Năstase rușii pentru această susținere? Cumva, de acum, sumele primite de Dodon pentru “ȋntreținere” de la Moscova, se ȋmpart la 3", a scris fostul președinte al Parlamentului, vicepreședintele PDM, Andrian Candu, pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu