Andrian Candu despre deplasările Maiei Sandu în UE: A făcut așa cum face de obicei - profită și minte că nu știe

Embed:

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la declaraţia colonelului în rezervă al Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Alexandru Popescu.

"Maia Sandu pretindea că deplăsările ei în Europa sunt achitate de o prestigioasă fundație, ignorând faptul că Open Dialogue este finanțată de controversatul oligarh de origine cazahă Mukhtar Ablyazov cu implicarea serviciilor rusești. A făcut așa cum face de obicei - profită și minte că nu știe. Maia Sandu cum rămâne cu integritatea?", a scris Președintele Parlamentului, Andrian Candu.

CITEȘTE ȘI: Colonel SIS în rezervă: Avem indicii că se pregăteşte o preluare a puterii sub auspiciul apărării democraţiei

Totodată, Publika.MD aminteşte că ucraineanca Ludmila Kozlovska, preşedintele Open Dialog Fundation, ONG-ul polonez care face lobby pentru partidele Maiei Sandu şi Andrei Năstase, dar și pentru raiderul nr. 1 în CSI, Veaceslav Platon, a fost expulzată din Polonia şi din Uniunea Europeană.

Potrivit presei de la Varşovia, neoficial, organizaţia, care este finanţată de oligarhul kazah Mukhtar Ablyazov, este suspectată de legături cu serviciile speciale ruseşti.

Ludmila Kozlovska a recunoscut pe o rețea de socializare, că a fost expulzată din Polonia şi din Uniunea Europeană. Totodată, Ludmila a menționat că este inclusă în lista criminalilor deosebit de periculoşi.

Lobbysta europeană a Maiei Sandu, a lui Veaceslav Platon și a lui Andrei Năstase, expulzată din UE, s-a dovedit a fi cetățeancă a Federației Ruse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu