Andrian Candu, despre decizia comuniştilor şi socialiştilor de a boicota Referendumul din februarie: Este un joc de copii şi emoţii (VIDEO)

Embed:

Partidele politice au păreri împărţite în ceea ce priveşte organizarea referendumului consultativ, care va avea loc în 24 februarie 2019, în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare. Socialiştii şi comuniştii vor boicota însă referendumul. În acest context, preşedintele parlamentului Andrian Candu a comentat decizia partidelor de stânga. 

"Decizia partidului comuniştilor era aşteptată, fiindcă cunoşteam poziţia liderilor acestui partid că nu sunt de acord nici cu subiectul, nici cu organizarea referendumului. În schimb mă amuză într-un fel decizia partidului socialiştilor, deoarece din câte cunoaştem şi conducerea acestui partid susţinea ideea de reducere a numărului deputaţilor în Parlament.

De aceea, într-un fel, ştiţi vorba aia, dacă bomboana nu este a mea, nu-mi mai place. Un joc de copii şi de emoţii, dar este decizia partidului să se comporte precum cum consideră ei. Noi cu siguranţă vom fi cei care vom promova ideile care sunt şi cele menţionate pentru referendum înaintate populaţiei pentru consultare şi noi bineînţeles vom susţine Referendumul în toate", a declarat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. 

PUBLIKA.MD aminteşte că potrivit celui mai recent sondaj "Vox Populi", realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, 72 la sută dintre moldoveni pledează pentru micșorarea numărului de deputaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu