Andrian Candu despre accidentul aviatic din Rusia: O dovadă dureroasă că viața nu poate fi pe deplin planificată

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu a exprimat condoleanţe familiilor victimelor care au decedat în tragicul accident aviatic din Rusia. Aeronava care a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova se îndrepta spre oraşul Orsk. Aparatul de zbor a dispărut de pe radare la doar două minute după decolare.

CIREŞTE ŞI:TRAGEDIA AVIATICĂ din Rusia. DETALII despre echipajul avionului prăbuşit. Rudele victimelor, devastate de durere (IMAGINI  DE JALE)


CITEŞTE ŞI: Avion prăbuşit în Rusia. Printre victime se numără şi trei copii

Presa rusă scrie că acesta este al doilea avion AN-48 care s-a prăbuşit până acum. Prima tragedie s-a produs în martie 2011, când o aeronavă a căzut în regiunea Belgorod, în timpul unui exerciţiu. Motivul producerii accidentului a fost o eroare de pilotaj.

CITEŞTE ŞI: "Geamurile caselor s-au cutremurat!" Martorii accidentului aviatic din Rusia povestesc detalii de groază

 

La bordul avionului prăbuşit ieri se aflau 65 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Nimeni dintre ei nu au supravieţuit, iar operaţiunea de salvare a fost oficial încheiată. Cutiile negre ale aparatului de zbor au fost găsite, aşa că în  curând ar trebui să fie clare cauzele catastrofei aviatice. 

Lasă un comentariu