Andrian Candu de Ziua Victoriei şi a Europei: Ne dorim pace, ne dorim ca nici o mamă să nu verse lacrimi (FOTO)

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a depus jerbe de flori și a păstrat un minut de reculegere la Complexul memorial "Eternitate" în memoria eroilor celui de-al Doilea Război Mondial și a celor căzuți pe câmpul de luptă. În semn de omagiu și recunoștință, şeful Legislativului a depus coroane de flori și la monumentul Eroilor necunoscuți și a "Maicii îndurerate".
 
"Ne dorim pace, ne dorim ca nici o mamă să nu verse lacrimi. Pentru aceasta lucrăm, creștem bunăstarea oamenilor și depunem eforturi pentru reintegrarea țării", a menţionat Andrian Candu. 
 
Potrivit preşedintelui Parlamentului, cele două sărbători - Ziua Victoriei și a Europei consolidează pacea pe continent.
 
La ceremonia dedicată Zilei Victoriei şi a Europei au participat deputați, miniștri, angajați ai structurilor de forță, veterani, oaspeți și locuitori ai Capitalei.
 
Ziua de 9 mai este cunoscută drept Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial, reprezentând semnarea actului de capitulare necondiționată a Germaniei naziste, fapt care a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu