Andrian Candu către Guvern: Începeți odată și odată să munciți pentru oameni! Treziți-vă!

Andrian Candu a venit cu o reacţie, după ce a fost anulat concursul de selectare a candidaților pentru funcţia de procuror general.

"Reforma Justiției made by Maia Sandu &co

Au tot încercat să ungă ochii cetățenilor cu tot felul de concursuri, că vezi domnule, vor să arate ei că sunt mai sfinți decât Papa de la Roma, apoi nu le place ce a ieșit și anulează concursurile.

După un concurs eșuat la Curtea Constituțională, anulat de Parlament fără nici o explicație, iată că a venit și rândul celui pentru funcția de Procuror General. Ministrul Justiției, Olesea Stamate, anulează concursul organizat cu atâta tam-tam, că așa îi spun criteriile sale.

Terminați cu ipocrizia și respectați Constituția – separarea puterilor în stat. Nu vă mai băgați coada ca cel negru, doar că să vă înălbiți și să pară că purtați aură de îngeri, fiindcă nu sunteți.

Începeți odată și odată să munciți pentru oameni! Treziți-vă! Chiar sunteți la cârma corabiei, nu e un vis, iar cetățenii au început deja să vă taxeze, că de când ați venit faceți doar spume să pară că sunteți mari viteji pe timp de „furtună”, a scris pe pagina sa de facebook, Andrian Candu.

Publika.md precizează că Ministrul Justiţiei, Olesea Stamate, a anunţat că va anula rezultatul concursului de selectare a candidaturilor pentru funcţia de procuror general. Şi asta pentru că nu a întrunit toate condiţiile legale.

 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu