Andrian Candu: Am încercat să comunic direct cu Maia Sandu și Andrei Năstase, însă nu am primit nici un răspuns

Embed:

După ședința Biroului Permanent al Parlamentului, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a făcut declarații privind schimbarea sistemului electoral. 

"Astăzi continuă dezbaterile pe sistemul mixt, pe schimbarea sistemului electoral, pe platforma Comisiei Juridice de această dată.

Și ca de fiecare dată în această perioadă am trimis invitație reprezentanților partidelor de opoziție și nemijlocit am încercat să comunic direct cu Maia Sandu și Andrei Năstase, însă, cu regret nu am primit nici un răspuns. 

Cu regret spun deoarece, regulile democrației, și în general dezbaterile democratice înseamnă să comunici, înseamnă dialog, dar nu refuz, sau tăcere. Chiar dacă știu bine că Maia Sandu a fost încurajată de partenerii europeni să participe la dezbateri, să participe la dialog, dar decizia îi aparține. Probabil au alte interese și alte ocupații, decât interesele statului" a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Reprezentanții partidului DA și cei ai partidului PAS au fost în repetate rânduri invitați la discuțiile despre votul uninominal sau mixt și de fiecare dată au refuzat participarea. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu