Andrian Candu, alături de fiul său Daniel, în ultima zi de școală. MESAJUL EMOŢIONANT al preşedintelui Parlamentului (FOTO)

Cu flori în mână şi multe emoţii. Aşa au sărbătorit elevii din ţară ultimul sunet de clopoţel. În această zi importantă din viaţa fiecăruit copil, şi preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a fost alături de fiul său Daniel.

"Am ales să fiu alături de Daniel în ultima zi din anul școlar, pentru că scopul meu în politică este ca prin acțiunile întreprinse copiii să fie alături de părinții lor acasă. Mulțumesc profesorilor pentru dedicație, iar copiilor le urez o vacanța minunată", a menţionat Andrian Candu.

În ţară, 335 de mii de elevi au participat la festivităţile dedicate ultimului sunet de clopoţel. Mai mult de 33 de mii de elevi ăși vor lua rămas bun de la prima învățătoare și vor merge la gimnaziu. Iar alți aproape 31 de mii de adolescenți vor absolvi această treaptă. Peste 10 mii de tineri își vor lua adio de la băncile școlii. Este vorba de liceieni pe care îi așteaptă examenele de bacalaureat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu