Andrian Candu a transmis condoleanțe familiilor celor decedați în atentatul de la Berlin (FOTO)

Embed:

Ședința Parlamentului de astăzi a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste, care au avut loc la începutul săptămânii la Berlin, Ankara și Zurich.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a depus flori la Ambasada Germaniei în Republica Moldova în semn de compasiune și solidaritate cu poporul german și familiile celor decedați în atentatul de la Berlin.

"Vă propun să ţinem un moment de reculegere şi să ne exprimăm condoleanţe pentru victimele atentatelor de la Berlin, de la Ankara, de la Zurich. Vă rog frumos", a spus Andrian Candu.

Iar la Ambasada Germaniei, şeful legislativului, Andrian Candu, a semnat în cartea de condoleanţe şi a depus flori în memoria victimelor.

"Bineînţeles, condamnăm astfel de acte, pe care le considerăm inumane şi nu înţelegem de ce ar trebui să sufere oameni nevinovaţi pentru unele idealuri false", a specificat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

În aceasta săptămână, întreaga lume a fost zguduită de trei atentate sângeroase. La Berlin, un camion a intrat în mulţime, la un târg de Crăciun. Acolo, 12 oameni şi-au pierdut viaţa, iar câteva zeci de persoane au fost rănite. În aceeaşi zi, ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov, a fost împuşcat de un poliţist la un eveniment public. Şi la Zurich a avut loc un atentat la Centrul Islamic, acolo unde trei oameni au fost răniți.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu