Andrian Candu a fost decorat la București cu cea mai înaltă distincți a Parlamentului Român (FOTO)

Embed:

Adrian Candu a fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a Camerei Deputaţilor din Legislativul României, Colanul Parlamentului. Decorațiunea i-a fost înmânată în cadrul întrevederii cu preşedinţii ambelor Camere ale Parlamentului de peste Prut. Oficialul s-a întâlnit astăzi şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu - Tăriceanu, dar şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

În cadrul întrevederilor, Adrian Candu a mulţumit omologilor săi din ţara vecină pentru sprijinul acordat ţării noastre în parcursul european, dar şi pentru proiectele derulate în ultimii ani cu sprijinul Guvernului României. Oficialul a accentuat necesitatea multiplicării proiectelor care duc la dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova, făcând referire la proiecte de interconexiune energetică şi proiecte de susţinere a investiţiilor. Preşedintele Parlamentului a invitat membrii legislativului român să participe în cadrul misiunilor internaţionale de monitorizare a alegerilor parlamentare, din anul viitor. La finele întrevederii, şeful legislativului a înmânat Medalia Democrației lui Călin Popescu - Tăriceanu şi lui Liviu Dragnea, pentru colaborarea eficientă dintre cele două parlamente.

În cadrul vizitei peste Prut, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a întâlnit şi cu Familia Regală. Candu a oferit Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și Alteței Sale Regale Principele Radu medalia Democrației. De cealaltă parte, Familia Regală a anunţat că va oferi două burse noi, bursa Regele Mihai I și bursa Regina Ana, pentru tinerii din țara noastră.

Familia Regală, în ultimii ani, a susținut și a organizat o serie de vizite de informare a Caselor Regale din Europa despre Republica Moldova, oportunități de investiții și aspirația europeană a țării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu