Andrian Candu a discutat cu Vlad Plahotniuc şi i-a comunicat decizia de a părăsi PDM

Embed:

Fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc a fost informat despre decizia grupului Candu de a părăsi PDM. 

"Este adevărat că ieri seara l-am sunat şi am avut o discuţie de 5 minute. M-am simţit obligat ca în faţa unei persoane care a avut o contribuţie majoră la dezvoltarea PDM", a declarat, miercuri, 19 februarie, Andrian Candu în cadrul emisiunii "Publika Report" de la Publika TV.

Potrivit lui Candu, Vlad Plahotniuc a răspuns că nu se va implica. "Dumnealui a spus: Sunteţi adulţi, majori, dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, nu mă implic. Dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, fiţi determinaţi şi nu uitaţi de soarta cetăţenlor şi deviitorul ţării", a declarat Andrian Candu.

Deputatul a menţionat că noul partid nu va avea nicio relaţie cu Vlad plahotniuc sau cu o altă persoană din exterior. "Dumnealui (Vlad Plahotniuc -n.n.) s-a detaşat de politicul din RM, nu va încerca să inifluenţeze, să ajute sau să împiedice, acest lucru a fost stabilit în august trecut", a precizat Andrian Candu. 

În acelaşi timp, el a spus că are o relaţie personală cu fostul lider al PDM, relaţie la care nu vrea să renunţe. În altă ordine de idei, Candu le-a reproşat foştilor colegi de partid că mulţi dintre ei "au uitat cine i-a promovat să ajungă unde au ajuns". 

"Foarte mulţi şi-au presărat cenuşă chiar şi acolo unde nu era necesar să-şi presară. Nu vreau să mă dezaşez de acest om, care a avut o contribuţie majoră", a spus Candu.  

 

 

loading...

Lasă un comentariu