Andrian Candu a depus flori la Ambasada Franţei: Atunci când mor oamenii nu există nicio scuză

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a depus flori la Ambasada Franţei de la Chişinău. Acţiunea a avut loc în contextul comemorării victimelor atentatului sângeros din oraşul francez Nisa.

"Acţiuni inexplicabile şi de o cruzime vădită. Nu putem decât să fim şocaţi de acţiunile unora, ca e un act terorist sau nu. Sincere condoleanţe pentru cele întâmplate. Suntem alături ca niciodată atât autorităţile, cât şi cetăţenii Republicii Moldova. Le-am adus acest mesaj de solidaritate şi sincere regrete, şi bineînţeles, vom fi alături ca de fiecare dată în astfel de cazuri la evenimente atât de crude şi inexplicabile. Atunci când mor oamenii, într-adevăr, nu există nici o scuză, nici un motiv", a spus Andrian Candu.

PUBLIKA.MD aminteşte că cel puţin 80 de oameni au murit, iar aproximativ o sută au fost răniți, după ce un camion a intrat în plină viteză în mulțimea care era adunată pe renumita faleză Promenade des Anglais din oraşul Nisa. Autoritățile susțin că din camion s-a tras din arme grele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu