Andres Iniesta: Barcelona merită să câştige titlul în acest sezon

Embed:

Barcelona merită să câştige titlul în acest sezon! De această părere este jucătorul catalanilor, Andres Iniesta, care a declarat că acest lucru ar fi uimitor, însă titlul va fi unul bine meritat. 

Barcelona va întâlni liderul Atletico Madrid în ultima etapă din Primera Division pe 18 mai. După un sezon instabil, catalanii ar putea deveni campioni în cazul în care vor învinge Atletico pe Camp Nou. Jucătorii Barcelonei cred că merită în acest sezon să câştige titlul, chiar dacă în ultima perioadă au avut o evoluţie mai slabă. Echipa lui Gerardo Martino a pierdut finala Cupei şi a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Echipa care va câştiga titlul cu siguranţă va merita acest lucru. De ce nu ar trebui să merităm noi titlul? Am fost pe primul loc mai multe etape, am jucat în finala Cupei, am avut şi o perioadă mai grea în acest sezon, la fel ca şi Atletico. Cred că Barca merită acest titlu", a spus Andres Iniesta.

Atletico Madrid are nevoie de cel puţin un egal pentru a deveni campioană în Spania după o pauză de 18 ani 1996. Real Madrid a ieşit din luptă, după ce în etapa trecută a pierdut meciul cu Celta, scor 0-2. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu