Andrei Perpeliţă va lipsi de la Cupa Moldovei de lupte, din cauza unei accidentări

Embed:

Cupa Moldovei de lupte libere, fără marele favorit! Andrei Perpeliţă, care luptă la categoria de 60 de kilograme este accidentat şi nu va participa la turneul care asigură calificarea la Cupa Mondială din luna septembrie.

Cei mai buni luptători moldoveni au trecut fără probleme cântarul înaintea Cupei Moldovei, câştigătorii căreia vor primi dreptul de a participa la Cupa Mondială din luna septembrie în Turcia. Marea absenţă a turneului este cel mai bun sportiv moldovean din 2010, Andrei Perpeliţă, care este accidentat.

În absenţa lui Perpeliţă, la categoria de 60 de kilograme favoritul numărul unu este Ştefan Dobrea şi, în caz că învinge, lupta decisivă pentru participarea la Cupa Mondială se va da între acesta şi Perpeliţă. O luptă mare se va da şi la categoria de 96 kilograme între Nicolae Ciobanu şi Ion Sârbu.

Pentru prima dată în cadrul Cupei Moldovei la lupte vor participa şi sportivi din România, dar ei vor lupta în afara concursului.

În total, la Cupa Moldovei de lupte din acest an vor participa 35 de sportivi, care vor concura la şapte categorii de greutate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu