Andrei Năstase: Urmează numărătoare lungă, vă rog să fiți atenți (VIDEO)

Embed:

Primele declaraţii ale lui Andrei Năstase, după închidrea secţiilor de vot. Candidatul Blocului electoral ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău a mulțumit oamenilor care au ieșit la vot.

"Mulțumesc tututor din întreaga țară și din diasporă care au votat astăzi. Prezența la vot în Chișinău a fost cea care a depășit-o pe cea de anul trecut.

Aceste alegeri, cele mai importante din ultimii ani, s-au derulat în condiții mult mai bune decât cele de până acum. Nu au lipsit manipularea, intoxicarea cu știri false, atacuri murdare venite din interiorul și exteriorul țării.

Fac apel către toți colegii, reprezentanții și observatorii din secții să vegheze la respectarea votului. Urmează numărătoare lungă și vă rog să fiți atenți la completarea proceselor verbale.

Întreaga lume privește cu atenție modul în care înțelegem să ducem la bun șfârșit acest scrutin. Trebuie să ducem până la capat ce am început", a spus Andrei Năstase.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook .

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu