Andrei Năstase s-a răzgândit, nu mai vrea să fie Procuror General: Nici Legea nu îmi permite să pretind la această funcţie

Liderul PPDA Andrei Năstase a făcut mai multe declaraţii de presă înainte de şedinţa Parlamentului, în care a fost înaintată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.  

"Personal am venit cu propunerea ca acest proiect asumat de Guvern să treacă prin Parlament fie ca şi răspundere din partea Guvernului, fie ca vot al majorităţii parlamentare. Ceea ce ţine de Justiţie, nu se negociază", a spus Năstase. 

Andrei Năstase a fost întrebat şi despre informaţiile apărute în spaţiul public, că el ar dori să fie viitorul Procuror General. "Este o sperietoare, pe care a lansat-o ieri preşedintele Dodon. Este o speculaţie ieftină şi mulţi s-au prins", a spus Năstase. 

Întrebat dacă îşi doreşte această funcţie, ministrul de Interne a declarat: "Poate cândva, în tinereţe, îmi doream. Nici legea nu îmi permite să pretind la această funcţie".  

PUBLIKA.MD precizează că anterior Andrei Năstase a declarat că şi-ar dori să fie procuror general "măcar pentru câteva zile". 

CITEŞTE ŞI: FEŢELE LUI NĂSTASE: Fostul deputat, actualul Ministru de Interne, vicepremierul, preşedintele PPDA şi candidatul ACUM vrea să fie Procuror General

Lasă un comentariu