Andrei Năstase recunoaşte că dă indicaţii judecătorului Curţii Constituţionale Domnica Manole, iar aceasta le îndeplineşte (VIDEO)

Embed:

Andrei Năstase recunoaşte că îi dă indicaţii judecătorului Curţii Constituţionale Domnica Manole. În cadrul unei emisiuni la Teleradio-Moldova liderul PPDA a povestit că a discutat cu Manole despre funcţia de preşedinte al CC şi i-a dat nişte sfaturi. 

"Am sugerat doamnei Manole să nu candideze la această funcţie şi doamna Manole anume asta a făcut", a spus Andrei Năstase. 

În continuare, liderul PPDA vine cu sugestii şi pentru Procuratura Generală. În cadrul aceleiaşi emisiuni el a declarat că dacă ar fi Procuror General ar fi pornit dosar penal pentru faptul cum a fost ales preşedintele Curţii Constituţionale. 

PUBLIKA.MD aminteşte că nu este pentru prima dată când Andrei Năstase se implică în procesul justiţiei. După ce Dumitru Robu a fost numit Procuror General Interimar, acesta a dispus iniţierea unei cauze penale pe faptul uzurpării puterii în stat în perioada 7 - 14 iunie, aşa cum a cerut ministrul de Interne Andrei Năstase. Totodată, Robu a dispus anularea ordonanţei de refuz în ceea ce priveşte pornirea urmăririi penale emisă de fostul procuror general interimar, Igor Popa, care a constatat lipsa faptei infracţiunii.

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, s-a declarat mulţumit că Robu de la Procuratură a dat curs indicaţiilor sale. Mai exact, Năstase a scris pe Facebook că încăpățânarea lui a dat roade şi că noul procuror general interimar tocmai a dat curs cererii sale. 

CITEŞTE ŞI: DOSARUL UZURPĂRII PUTERII SAU A JUSTIȚIEI? DE LA SPUSELE POLITICIENILOR, LA FAPTELE PROCURORULUI GENERAL

Lasă un comentariu