Andrei Năstase recidivează: A atacat din nou echipa PUBLIKA TV

Embed:

Andrei Năstase, finul penalului fugar Victor Ţopa şi politicianul inclus în lista inamicilor presei, a recidivat. În timpul protestului din faţa Guvernului, liderul PPDA din nou a intimidat reporterul Publika TV Oxana Bodnar. Acesta a folosit un limbaj obscen în discuţiile cu echipa noastră de filmare.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase agresează presa. În februarie, în cadrul unei conferinţe, Năstase a intimidat-o şi a bruscat-o pe editorul-şef Prime TV, Ana Butnariuc. În octombrie 2017, marioneta penalilor fugari Victor şi Viorel Ţopa a intimidat reporterul Publika TV Oxana Bodnar şi a încercat s-o scoată forțat din sala de conferințe, pentru că jurnaliștii intenționau să filmeze prompterul de pe care fruntașii PPDA citeau discursul în fața presei.

Şi reporterii altor instituţii media au fost intimidaţi la conferințele de presă a Maiei Sandu şi Andrei Năstase. Astfel, în iunie 2018, finul penalului Victor Ţopa a atacat dur jurnaliştii de la Moldova 1, publicația Ziarul Național și portalul privesc.eu pentru că nu i-ar fi plăcut în ce mod aceştia îi reflectă activitatea.

Publika TV rămâne în opoziţie totală faţă de Andrei Năstase şi îl considerăm inamicul nr.1 al postului nostru de televiziune. Şi va rămâne aşa până când îşi va prezenta public scuze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu