Andrei Năstase, Prim-ministru! O nouă petiţie, lansată pe internet

Pe internet a fost lansată o nouă petiţie - Andrei Năstase Prim-ministru. Susţinătorii liderului PPDA sunt chemaţi să semneze această iniţiativă. 

"Igor Dodon se crede șahist? Hai atunci să-i facem mat!

După ce a dat jos cel mai bun Guvern din istorie, Igor Dodon a anunțat public că va susține un nou guvern format din reprezentanții blocului ACUM, dar nu cu Maia Sandu Prim-ministru. Dodon a făcut această declarație fiind sigur că blocul ACUM nu va participa la această partidă de șah.

Ceea ce nu a luat în calcul Dodon, este faptul că blocul ACUM poate să-l propună pe Andrei Năstase Prim-ministru! Până la alegerile prezidențiale de anul viitor, cu Năstase în fruntea Guvernului, Maia Sandu are șansa să crească în sondaje, în preferințele moldovenilor și să fie aleasă atunci Președinte din primul tur.

Acum e șansa unică ca blocul ACUM să dețină Guvernul, iar anul viitor și Președinția. Apoi vom câștiga și o majoritate parlamentară la alegeri după sistemul proporțional, nu mixt!

Mafia s-a temut și se teme în continuare cel mai mult de Andrei Năstase. Facem apel către toți oamenii de bună credință să semneze această petiție.

Noi nu cedăm!
Noi luptăm și vom învinge!
Andrei Năstase Prim-ministru!", se arată în mesaj. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu