Andrei Năstase O CRTICĂ pe Maia Sandu şi regretă că va abandona cursa prezidențială

Embed:

Liderul Partidului "DA" al mafioților Țopa regretă mult că va abandona cursa prezidențială. Despre aceasta a menţionat Andrei Năstase aseară la o emisiune TV.

Totodată, deși nu pronunță numele Maiei Sandu, el o critică pentru faptul că în timp ce liderii Partidului "DA" protestau, adunau semnături prin țară, mergând prin noroi, liderul Partidului Acțiune Socială (PAS) stătea pe rețelele de socializare. 

"Este adevărat că toţi au muncit, unii mai mult, mergând prin noroi, acumulând semnături, au ieşit la proteste, şi-au riscat sănătatea, viaţa luând cu spray în ochi, cu bastoanele în cap, însă alţii au stat mai mult pe reţelele de socializare. Vom trece peste acest moment nu cu uşurinţă", a menţionat Năstase.

Susținătorii lui Năstase, nemulțumiți de decizia acestuia, au explodat pe rețelele de socializare. Mulți spun că nu susțin candidatura Maiei Sandu și nu o vor vota.

Un internaut scrie că este regretabil să ieși din cursă pe ultima sută de metri.

„Să o votez pe Sandu care a făcut parte din clanul mafiot și a participat la jaful secolului?”, s-a întrebat acesta.

„Pentru Sandu nu aș vota nici în ruptul capului”, a scris un alt susținător al Platformei DA, care sugerează că dacă închidem Facebook-ul și câteva saituri, nu mai auzim nimic de Maia Sandu.

Un alt internaut, de peste hotare, spune că este împotriva candidaturii Maiei Sandu și crede că aceasta trebuie să citească mesajele celor din afară și să în considerare opiniile lor.

Dezamăgiți că Năstase iese din cursă, susținătorii acestuia spun că nu vor mai merge la alegeri.

"O stimam pe Maia Sandu", a scris un alt internaut, "dar acum îmi pare rău, doamnă, că n-ai fost suficient de înțeleaptă. Nu mai merg la alegeri", i-a reproșat acesta.

Revoltați sunt și alți susținători care că nu mai merg la vot pentru că nu mai au pe cine să voteze.

Și invitații permanenți ai trustului Jurnal TV o critică pe Maia Sandu, pentru că a făcut parte din guvernarea anterioară.

Anterior, și fostul premier Ion Sturza spunea că Maia Sandu este candidatul Facebook-ului.

Citeşte şi: Experţi: Ideea unui candidat unic din partea PAS şi a Partidului "DA" ESTE IREALIZABILĂ

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu