Andrei Năstase nu recunoaște faptul că a avut un comportament agresiv față de jurnaliști

Embed:

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase se eschivează de la responsabilități și neagă faptul că a avut un comportament agresiv față de jurnaliști. Întrebat, astăzi, la conferința de presă organizată de membrii DA, de ce își permite să agreseze reprezentanţii mass-media, Năstase, a zâmbit și a fugit de echipa noastră de filmare.

"De ce în ultima perioadă atacurile asupra jurnaliștilor au devenit o normalitate? - Scuzați, dar am ceva de discutat cu... "

Liderului DA, Andrei Năstase a manifestat de mai multe ori un comportament agresiv față de jurnalişti.

La una din conferințele de presă organizată de acesta, reporterul Publika TV Oxana Bodnar a fost insultată şi agresată de Năstase.

CITEŞTE ŞI: Publika TV a informat misiunile diplomatice despre comportamentul agresiv al liderului DA. "Jurnaliştii trebuie să fie lăsaţi să-şi facă munca"

CITEŞTE ŞI: Andrei Năstase a intimidat echipa PUBLIKA TV şi a încercat să scoată reporterul din sala de conferinţe (VIDEO)

"S-a încheiat conferinţa deja. Vă invit să plecaţi, vă rog. -Domnule, Năstase, ce Dstra faceţi? -Noi plecăm, de ce mă impingeţi? -Nu vă imping, avem alt eveniment. "

Reacţia agresivă a liderului DA a fost condamnată de organizaţiile de media, care au menţionat că acest comportament al lui Năstase contravine principiilor statului de drept.

În context, echipa Publika a făcut apel şi către Inspectoratul General de Poliție să investigheze acest de abuz din partea unui politician, care prin acțiunile sale împiedică buna desfășurare a activității unei instituții de presă.

Năstase nu este la prima abatere, anterior acesta l-a agresat pe jurnalistul Vadim Ungureanu.

Pe aceeaşi temă