Andrei Năstase: Nu poți împărți ceva ce nu ai și nu-ți va aparține niciodată

Pe pagina sa de Facebook, Andrei Năstase a scris un mesaj de mulțumire pentru cei care au fost ieri la vot. Candidatul PPDA susține că în curând adevărul și dreptatea va triumfa la Primăria Capitalei.

"Mulțumesc tuturor celor care au votat și și-au asumat viitorul orașului Chișinău.
Prezența la vot mai mare decât cea din vara anului 2018 demonstrează că nu există nici un fel de ezitare în ceea ce privește decizia noastră, a tuturor, de a transforma Chișinăul într-un oraș cu adevarat european și de a face schimbarea până la capăt.

Turul doi al acestor alegeri pentru Primăria Chișinău se va desfășura pe 3 noiembrie, ziua în care, știu sigur, ADEVARUL și DREPTATEA vor triumfa.

Aveți încredere! Peste doar două săptămani, Chișinăul va fi din nou al oamenilor, iar Primăria va începe să lucreze cu adevărat în slujba comunității.

Mai mult decât atât, știu sigur că suntem mult mai mulți cei care înțelegem că nu poți împărți ceva ce nu ai și nu-ți va aparține niciodată.
Nu prin partajare se adună oamenii serioși laolaltă, pentru a face lucruri bune pentru ceilalți.

Doar principiile, obiectivele și asumarea unui proiect adevărat de interes public îi poate determina pe cei responsabili să lucreze în comun, pentru binele comunității, pentru binele oamenilor. Asta vom face.", a scris Năstase.

Astăzi, 21 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre alegerile locale şi parlamentare sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Lasă un comentariu