Andrei Năstase, liderul Partidului "DA" al mafioților Țopa, REGRETĂ că a ieșit din cursa pentru Preşedinţie

Embed:

Andrei Năstase liderul Partidului "DA" al mafioților Țopa regretă că a ieșit din cursa pentru fotoliul de preşedinte, pentru că astfel riscă să dispară de pe scena politică. De această părere sunt invitații emisiunii Fabrika de aseară.

Experții mai spun că de abandonul lui Năstase a profitat liderul formațiunii politice "Partidul Nostru", Renato Usatîi.

"Năstase se visa președintele țării. Deja el a ieșit din cursă. Nu am auzit sau nu am văzut ca el să declare, să facă o declarație, să facă o conferință de presă să spună clar. Dacă se merge pe această cale care s-a propus, înseamnă că Platforma DA cu toată această construcție va dispărea", a declarat fostul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc. 

Invitații din platou mai spun că decizia lui Andrei Năstase de a abandona cursa electorală, i-ar putea determina pe susținătorii săi, să nu iasă la vot. Iar de acest lucru ar putea profita primarul de Bălți Renato Usatîi.

"Au apărut la suprafață așa-zișii luperi, care niciodată nu-și dau seama de un proces electoral. Andrei Năstase și cu Renato Usatîi au trezit luperii. În această situație nu vor vota votanții ori susținătorii, în mare parte cei ai lui Andrei Năstase, cu Maia Sandu. Adresarea lui Renato Usatîi, astăzi, are sens către susținătorii lui Andrei Năstase. Ei sunt din același ceaun", a declarat analistul politic, Victor Gurău. 

Totodată, experții sunt de părere că cel mai probabil, în turul doi al alegerilor vor ajunge Igor Dodon şi Marian Lupu. Și asta pentru că democratul crește în sondaje, deoarece face parte dintr-o echipă care lucrează mult pentru stabilitatea țării.

"Observ o creștere, și o creștere înceată dar continuă a domnului Lupu. Se pare că este vorba despre un transfer de imagine, care pleacă dinspre Guvernul Filip, pentru lucrurile bune care le face. Dar și dacă Guvernul Filip face lucruri bune și pozitive, iar lumea le simte, că e stabilitate, că au mai scăzut niște prețuri, că uite prețurile la medicamente au scăzut și așa mai departe, se face acest transfer de imagine și către domnul Lupu", a declarat jurnalistul Victor Nichituş.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu