Andrei Năstase l-a acţionat în judecată pe Igor Dodon pentru imixtiune în activitatea organelor procuraturii

Embed:

Liderul PPDA, Andrei Năstae, a depus, joi, 20 februarie,  la Procuratura Generală un denunţ împotriva preşedintelui Igor Dodon.

Se întâmplă după ce aseară, fostul şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari a declarat la un post privat de televiziune, că Igor Dodon l-a întrebat dacă nu a incentat vreun dosar penal pe numele liderului PPDA, în baza mai multor informaţii şi sesizări. 

În replică, Morari i-ar fi spus că se fac investigaţii, dar atunci reluăm şi investigarea finanţării PSRM.

„A fost un detaliu foarte interesant. Mai în glumă, mai în serios, dl președintele Igor Dodon m-a întrebat de ce nu facem investigații în privința lui Andrei Năstase. Fiindcă apăruseră niște scrisori anonime sau niște pretinse investigații jurnalistice pe niște site-uri galbene, obscure, referitor la careva averi sau ceva în legătură cu Andrei Năstase. Și atunci ripostarea mea a fost: Sigur că facem investigații, dar atunci reluăm și investigarea finanțării PSRM”, a povestit Morari.

Solicitată telefonic, purtătorul de cuvânt de la Preşedinţie, Carmena Lupei nu a fost de găsit pentru a comenta această situaţie. 

 

loading...

Lasă un comentariu