Andrei Năstase îşi umileşte propria mamă. A obligat-o să vină la Chișinău pentru a participa la lansarea lui în cursa electorală (AUDIO)

Embed:

Se prezintă demn, onest și spune că își iubește foarte mult mama. În realitate însă, candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea binomului PPDA-PAS, Andrei Năstase, continuă să o umilească pe cea care i-a dat viaţa. El a obligat-o pe bătrână să vină dis-de-dimineață la Chișinău pentru a participa la lansarea lui în cursa electorală ca să-și facă poze cu ea. Într-o înregistrare audio distribuită presei, Andrei Năstase și-a sunat mama după ora 23:00 şi i-a cerut ca la 7 dimineaţa să ia autobuzul spre Capitală.

Chiar dacă femeia nu știa ce are de făcut în oraş, fiul i-a spus că nu contează aceste detalii, important e să ajungă la el:

"- Mamă, dacă zic eu că trebuie, înseamnă că trebuie.

- Eu nu știu ce este aceea ce ai tu, măcar să știu ce e.

- Nu mai contează ce e, să te îmbraci binișor, frumușel, acum seara spală-te bine.

- Nu știu cum voi reuși, că eu nu sunt gata de dus.

- Repet, pregăteșt-te, să fii îmbrăcată bine și să vii mâine la Chișinău".

Chiar dacă unii scriu că Andrei Năstase s-ar plimba cu un Porsche şi are un automobil personal, totuși nu a găsit o maşină ca să o aducă pe bătrână în oraş:

"- Ei, cum să vin eu mâine, cum?

- Dar nu pot trimite o mașină și am să te rog să te urci la rutieră de la ora 07:00.

- Nu știu, Andrei, la 07:00 este autobuz?

- Da, mamă. Eu cred că noi vorbim foarte mult și nu are rost acum să vorbim foarte mult."

Totuși mama lui Andrei Năstase a reușit să fie prezentă la evenimentul electoral organizat de fiul ei.

" Mulțumesc mamă, mulțumesc frate. Pentru mine, mama este o icoană. Mamă eu cred că noi vorbim foarte mult. Mâine dimineață la 7 și 10 minute sau la 7 și 15 minute ca să nu pierzi rutiera", a spus Andrei Năstase. 

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a recunosc că înregistrarea audio este una veridică.

"Din punctul meu de vedere este amoral să te implici într-o discuție intimă a unui copil cu o mamă" a menţionat Andrei Năstase, candidat la Primărie.  

Anterior, presa scris că Andrei Năstase și-a folosit propria mama în tranzacții dubioase. În total, de pe conturile Anei Năstase au fost scoase peste cinci milioane 660 de mii de lei. Acum doi ani, femeia spunea că nu a auzit nimic de aceste sume.

- Aţi ştiut de aceşti bani?

- Nu! Cine v-a spus minciuna aceasta?

- Fiul dvs. a spus!

- A spus el? Spuneţi-i că nu e drept, nu mi-a pus nimic. Eu trebuie să mă duc acum cu bani de la pensie să-mi fac operaţie, a spus mama lui Andrei Năstase.

Bătrâna de 80 de ani, care acum doi ani a mai spus că strânge bani pentru o operație la ochi, așa și nu a mai adunat banii. Intervenția nu a avut loc, chiar dacă nașul lui lui Andrei Năstase, oligarhul condamnat penal Victor Țopa, are o clinică privată în Capitală. Candidatul binomului PPDA și PAS doar promite că va pleca la spital cu ea.

"- Ar fi bine să ai cu tine și polița, să ai cei ai acolo documentele celea, bine? S-ar putea să mergem și la spital, dacă tot vii încoace, s-ar putea să facem și o consultație, bine?", a mai adăugat Andrei Năstase în convorbirea cu mama sa. 

Andrei Năstase susţine că, oficial, nu a câștigat în ultimii doi ani niciun bănuţ, deși deține în proprietate 11 case, printre care una de lux într-un cartier rezidențial din Capitală. Mai mult ca atât, acesta mai are o casă luxoasă în oraşul Bad Homburg din Germania, la 25 de kilometri de Frankfurt, unde sunt stabiliți oligarhi condamnați penal Victor și Viorel Țopa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu