Andrei Năstase îşi promovează neamurile. Fratele acestuia, candidatul Blocului ACUM la alegerile parlamentare noi

Embed:

Andrei Năstase vrea să-şi aducă fratele în funcţia eliberată de el în Parlament. Blocul ACUM l-a înaintat pe Vasile Năstase drept candidat la alegerile din octombrie în circumscripţia 33, unde a câştigat anterior liderul PPDA.

Pretendentul la fotoliul de deputat moderează o emisiune la Jurnal TV, post asociat cu Part "Demnitate și Adevăr". Candidatul din partea Blocului ACUM pe circumscripția numărul 33 a devenit cunoscut publicului pentru ieșirile sale violente.

În 2006, când guvernarea comunistă a preluat controlul asupra Euro TV, Vasile Năstase a bruscat-o pe Valentina Cușnir, care atunci era deputat.

În timpul întâlnirilor publice organizate de PPDA, s-a întâmplat să agreseze şi jurnaliştii incomozi.

Blocul ACUM și-a prezentat candidații și pentru celelalte trei circumscripții uninominale unde vor fi organizate alegeri parlamentare noi. Astfel, în circumscripția numărul 17 Nisporeni a fost desemnat Ion Terguță, acolo unde a candidat și la scrutinul din 24 februarie.

În circumscripția numărul 48, stânga Nistrului, își va mai încerca norocul Ion Iovcev, iar pe circumscripția numărul 50, Europa de Vest, unde a câștigat Maia Sandu, va candida Galina Sajin.

Potrivit CEC, la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie vom avea cel mul 41 de candidați în patru circumscripții uninominale. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu