Andrei Năstase, ironizat pe Internet, după ce a pierdut alegerile. Unii i-au sugerat să candideze la Mitropolie

Embed:

Val de glume și meme-uri pe Facebook, după ce candidatul Blocului "ACUM", Andrei Năstase, a pierdut alegerile locale, în Capitală. Internauții s-au întrecut în postări și imagini pline de umor la adresa lui Năstase.

Oameni i-au amintit propriile lui declaraţii, când spunea că dacă pierde scrutinul îşi ia valiza şi pleacă din ţară. Astfel, unii internauţi i-au căutat deja bilet de avion mai ieftin spre Germania, unde este stabilită familia acestuia, iar alţii au făcut haz de intenţiile lui de a schimba o funcţie în alta şi i-au sugerat să candideze la Mitropolie. 

Imediat după ce a devenit clar cine a câştigat primăria Capitalei, jurnalistul Vadim Ungureanu a citat declaraţia lui Andrei Năstase, din data de 17 octombrie, în care spunea că pleacă din ţară dacă pierde alegerile. El i-a sugerat lui Năstase să-şi onoreze promisiunile. Potrivit lui, cu demnitate şi onoare: "paţan skazal, paţan sdelal."

Iar o tânără i-a căutat bilet de avion lui Andrei Năstase la Frankfurt. Ea a postat oferta de călătorie pe Facebook şi a scris că următorul zbor direct în Germania este miercuri, iar cel mai ieftin bilet costă 160 de euro.

 

Pe Internet apare şi o fotografie în care Năstase are capul pe un avion, iar poza este însoţită şi de un text sugestiv: "La revedere, Ceban! La revedere, oraş alb!"Internauţii au ironizat şi pe seama crucifixului pe care l-a instalat Năstase la MAI şi despre care s-a tot lăudat că ar fi una din cele mai mari realizări ale sale la minister. Unii au glumit că această crucea ar fi fost fabricată în China şi de asta nu şi-a făcut efectul, iar Năstase trebuie să ceară socoteală producătorilor chinezi, să facă percheziţii sau să solicite vreun "dosărel". Cunoscutul mem în care Năstase a apărut îmbrăcat în sutană şi cu barbă a devenit din nou viral. Oamenii îi sugerează că dacă tot a pierdut primăria şi este atât de credincios ar trebui să-şi încerce norocul şi la Mitropolie. În aceeaşi ordine de idei, candidatul Blocului "ACUM" a fost catalogat drept purtător de cruce, suspendat sau chiar posibil rudă cu Iurii Gagarin.Totodată, jurnalistul Ion Mischevca se întreabă retoric dacă Năstase va fi propus la funcţia de procuror general, în contextul în care, într-un timp atât de scurt a reuşit să fie deputat, ministru şi primar.

Iar bloggerul Veaceslav Balacci a scris că de, astăzi, despre Andrei Năstase nu se va mai spune că e prostul satului, ci şi prostul oraşului.

 

Iar un alt utilizator a postat o poză cu Năstase care apare alături de un capac gigant de la bere pe care scrie "mai încearcă" şi i-a sugerat să candideze şi la prezidenţiale ca să devină şi prostul Moldovei.

loading...

Lasă un comentariu