Andrei Năstase îi dă ultimatum Maiei Sandu: "Eu preşedinte, tu premier!". Termen de acceptare până joi

Embed:

Ultimatum pentru Maia Sandu. Partidul Platofmei Demnitate şi Adevăr, în spatele căruia se află interlopii fugari Viorel şi Victor Ţopa, i-a dat liderului Partidului "Acțiune şi Solidaritate” un termen limită până joi pentru a părăsi cursa electorală, acceptând funcţia de premier, în cazul în care Andrei Năstase va deveni preşedinte

„Cu regret constatăm că partenerii noștrii au respins mecanismele suplimentare de identificare a candidatului unic, propuse de Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”. În prezent am ajuns în situația în care amânarea deciziei de desemnare a candidatului unic este păguboasă și pune în pericol nu doar eficiența campaniei electorale a acestuia, dar și șansa țării la schimbarea mult așteptată de cetățeni”, scriu cei de la PPDA.

Astfel, membrii partidului Platformei DA au afirmat că reiterează oferta politică a partidului: desemnarea lui Andrei Năstase în calitate de candidat unic pentru scrutinul din 30 octombrie 2016, Partidului „Acțiune și Solidaritate” revenindu-i dreptul de a înainta candidatul la funcția de prim-ministru.

"Dat fiind faptul că am trecut peste toate limitele de timp, așteptăm reacția partenerilor noștri până la 13 octombrie, orele 14:00", scrie în declarația celor de la DA.

Ulterior, Năstase a calificat, tot pe o reţea de socializare, că informaţiile despre candidatul unic sunt "sforăite", iar că un candidat pentru Președinție încă nu înseamnă presedinte. Iar președintele nu e Procuror.

Citeşte şi: Ideea candidatului comun, ÎNGROPATĂ! "Dacă ajunge preşedinte, Năstase va duce ţara de RÂPĂ"

Citeşte şi: Unul dintre activiștii Partidului "DA" O ATACĂ pe Maiei Sandu. Criticile care i se aduc liderului PAS

Citeşte şi: Maia Sandu critică dur Partidul "DA" al mafioților Țopa. ACUZAŢIILE pe care i le aduce liderul PAS

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu