Andrei Năstase este noul primar al Capitalei

Embed:

Locuitorii Capitalei care au ieşit duminică la vot l-au ales primar pe liderul PPDA, Andrei Năstase. Pentru el și-au dat votul peste 52 la sută dintre alegători.

Andrei Năstase are 42 de ani, este căsătorit și are trei copii, iar de profesie este jurist.

Andrei Năstase are 42 de ani, este căsătorit și are trei copii, iar de profesie este jurist.

S-a lansat în politică în 2015. Acesta are în spate o avere impresionantă. Asta chiar dacă susţine că nu a câştigat niciun bănuţ în ultimii doi ani. Potrivit declaraţiei de avere, Andrei Năstase a trăit din banii soției, stabilită în Germania, care a câştigat 64 de mii de euro. O altă sursă de venit au fost și indemnizațiile copiilor, de peste 14 mii de euro.

Politicianul şi-a mai cumpărat, anul trecut, un teren agricol, pe lângă celelalte opt pe care le deţine. Năstase mai are în proprietate 11 case, una dintre care se află în oraşul german Bad Homburg. Acolo locuiesc soţia şi copiii săi. În 2017, candidatul PPDA a obţinut 35 de mii de euro din vânzarea unei maşini.

Jurnaliştii au mai scris că Năstase şi-a folosit propria mamă în operaţiuni de spălare a banilor proveniţi de la condamnaţii fugari Victor şi Viorel Ţopa. El a depus pe conturile mamei sale, din venituri personale şi prin transferuri de la companii off-shore, peste 5,6 milioane de lei, sumă retrasă în perioada 2009 - 2012. Același scenariu l-a aplicat şi în cazul soacrei. Ambele transferuri au fost recunoscute public de Năstase.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu